Caravana mobilă de vaccinare, o iniţiativă a Primăriei Capitalei în parteneriat cu Kaufland România, se va afla în acest sfârşit de săptămână la centrul comercial din Şoseaua Olteniţei nr. 388, Sector 4.
 

Caravana mobilă de vaccinare, în acest weekend în Sectorul 4 al Capitalei

Imunizarea se va putea realiza sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10,00 - 17,00, informează PMB, prin intermediul unui comunicat de presă transmis vineri AGERPRES. Vaccinul utilizat este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză. Cei care doresc să se vaccineze nu au nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

"Toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat şi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranţă. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din doi medici, doi asistenţi medicali şi doi registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuţii logistice. Prin acest demers, Primăria Capitalei şi ASSMB vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru imunizare, cât şi în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăţi să ajungă la un centru de vaccinare", precizează PMB.

Programul caravanei mobile de vaccinare din București

Caravana mobilă de vaccinare, un proiect desfăşurat prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, va ajunge în fiecare weekend în altă locaţie din Bucureşti, în parcări ale unor centre comerciale:

* 6 - 7 noiembrie - Şoseaua Olteniţei, nr. 388, Sector 4;

* 13 - 14 noiembrie - Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5;

* 20 - 21 noiembrie - Strada Valea Cascadelor, Nr. 3, Sector 6;

* 27 - 28 noiembrie - Şoseaua Gheorghe Ionescu Siseşti, nr. 6, Sector 1;

* 4 - 5 decembrie - Strada Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2;

* 11 - 12 decembrie - Bulevardul Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3;

* 18 - 19 decembrie - Şoseaua Olteniţei, nr. 388, Sector 4;

* 25 - 26 decembrie - Strada Mihail Sebastian, nr. 88 C, Sector 5.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Noiembrie 2021 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.