Incidența cazurilor de COVID-19 a ajuns duminică, în București, la 16,27 la mia de locuitori. 

Incidență de 16,27 la mia de locuitori

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă nu a aprobat propunerea care a venit, în cursul zilei de vineri, din partea Institutului Naţional de Sănătate Publică în ce ceea ce privește carantinarea Capitalei. Se vor, totuși, mai multe controale pentru respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii coronavirusului.

În urmă cu o zi, rata de incidenţă depășise deja 16 la mia de locuitori, iar situația pare că se înrăutățește de la o zi la alta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2021 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.