Un bărbat care înainte cu o zi se vaccinase împotriva noului virus a murit în toiul unei nunți din Pitești, sub privirile îngrozile ale invitaților. Trupul acestuia a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei.

Pitești: La o zi după vaccin, un bărbat a mers la nuntă și a murit

Bărbatul în vârstă de 57 de ani s-a prăbușit în fața restaurantului unde era organizată petrecerea de nuntă, unde era chiar și el invitat. Speriați, oamenii au sunat la 112, iar la fața locului a fost trimis de urgență un echipaj SMURD.

Medicii l-au resuscitat pe individ aproape 40 de minute, numai că acesta nu a mai putut fi salvat. El a fost declarat mort. Cadavrul acestuia a fost transportat la Medicină Legală, dat fiind că bărbatul fusese vaccinat chiar cu o zi înainte de eveniment. Acum urmează să se stabilească dacă moartea sa a avut sau nu legătură cu acest aspect.

VIDEO AICI

Tot în noaptea de 18 septembrie a murit și un bărbat, aflat de asemenea la o nuntă, dar în Botoșani. În jurul orei 04.00, pe strada IC Brătianu, un bărbat de 85 de ani a fost lovit de o mașină când ieșea din restaurantul unde participase la petrecere. Rudele acestuia au sunat la 112, iar un echipaj SMURD s-a deplasat de urgență la locul accidentului. Medicii nu au mai putut face nimic pentru victimă.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Septembrie 2021 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.