Pfizer / BioNTech a solicitat autorizarea administrării vaccinului anti-COVID-19 pentru copiii cu vârsta între 5 și 11 ani. La momentul actual, serul este aprobat pentru imunizarea adulților și a copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

BioNTech a cerut autorizarea vaccinului la copiii între 5 și 11 ani

Compania BioNTech urmează să solicite autorizarea pentru vaccinul său anti-Covid-19 ce va fi administrat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Doi dintre directorii companiei germane BioNTech au anunțat că pregătirile pentru lansarea acestei variante de vaccin sunt pe drumul cel bun.

„În câteva săptămâni vom depune autoritățile de reglementare rezultate studiului nostru făcut pe copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani și vom cere aprobarea vaccinului pentru acest grup de vârstă” , a declarat Oezlem Tuereci, unul dintre fondatorii companiei farmaceutice germane BioNTech.

Vaccinul va fi adaptat copiilor

Oezlem Tuereci a menționat că dozele vaccinului anti-COVID-19 au fost elaborate și adaptate special pentru copiii acestei categorii de vârstă.

Citeste si:
VIDEO Un bărbat a murit la o nuntă din Pitești, la o zi după vaccin
VIDEO Un bărbat a murit la o...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

La momentul actual, vaccinul Pfizer / BioNTech este aprobat pentru a fi administrat adulților și copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

„Lucrurile arată bine, totul merge conform planului” , a declarat Ugur Sahin, celălalt fondator al BioNTech.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.