Pfizer / BioNTech a solicitat autorizarea administrării vaccinului anti-COVID-19 pentru copiii cu vârsta între 5 și 11 ani. La momentul actual, serul este aprobat pentru imunizarea adulților și a copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

BioNTech a cerut autorizarea vaccinului la copiii între 5 și 11 ani

Compania BioNTech urmează să solicite autorizarea pentru vaccinul său anti-Covid-19 ce va fi administrat copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani.

Doi dintre directorii companiei germane BioNTech au anunțat că pregătirile pentru lansarea acestei variante de vaccin sunt pe drumul cel bun.

„În câteva săptămâni vom depune autoritățile de reglementare rezultate studiului nostru făcut pe copii cu vârsta cuprinsă între 5 și 11 ani și vom cere aprobarea vaccinului pentru acest grup de vârstă” , a declarat Oezlem Tuereci, unul dintre fondatorii companiei farmaceutice germane BioNTech.

Vaccinul va fi adaptat copiilor

Oezlem Tuereci a menționat că dozele vaccinului anti-COVID-19 au fost elaborate și adaptate special pentru copiii acestei categorii de vârstă.

Retail jobs

La momentul actual, vaccinul Pfizer / BioNTech este aprobat pentru a fi administrat adulților și copiilor cu vârsta de peste 12 ani.

„Lucrurile arată bine, totul merge conform planului” , a declarat Ugur Sahin, celălalt fondator al BioNTech.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Septembrie 2021 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.