Un test de laborator efectuat pe baza produselor brandului Subway a depistat că mai multe sandwich-uri cu ton nu conțin carne de pește.

Unele sandwich-urile cu ton nu conțin carne de pește

Un test de laborator pe baza produselor de la renumitul brand Subway a demonstrat că nu conțin carne de pește chiar dacă acestea sunt specificate a fi cu ton. Un reporter a cumpărat mai multe sandviciuri cu ton de la Subway, din diferite puncte de vânzare din Los Angeles și le-a trimis la un laborator. Specialiștii din laborator nu au identificat carne de pește în componența acestora, scrie The Guardian.

„Există două concluzii”, au declarat experții. „Fie carnea este atât de bine prelucrată termic încât nu am reușit să identificăm ceva, fie nu s-a folosit ton”, au mai continuat aceștia.

Conțin sau nu carne de pește?

În luna ianuarie, doi consumatori din California au pornit un proces, afirmând că produsele „sunt făcute din orice altceva decât din ton”. Aceștia erau de părere că „etichetarea, comercializarea și publicitatea” pentru produsele din ton de la Subway sunt „înșelătoare”.

Alți specialiști însă, consideră că poate să nu fie vina firmei Subway, dacă adaosul pe care îl folosesc aceștia la produse conține altceva decât ton.

Citeste si:
Ai grijă de aspectul tău! Obiceiuri zilnice care îți distrug părul
Ai grijă de aspectul tău!...

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

„Dacă există vreo fraudă în acest sens, s-a întâmplat la fabrica de conserve”, a fost răspunsul dat.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.