Sanatate 15 Mai 2021 11:48 de Lorena Martin

Primele centre de vaccinare de tip drive-thru din judeţul Neamţ s-au deschis, sâmbătă, la Piatra-Neamţ şi Roman, şi vor funcţiona în fiecare weekend.

Centrul de la Piatra Neamţ este amenajat în parcarea "Shopping City", iar cel de la Roman în parcarea "Roman Value Center".

„Campania de vaccinare a fost foarte serios asumată de premierul Florin Cîţu, de Guvernul României, şi s-a dovedit extrem de benefică. De pe 15 mai renunţăm la portul măştii în aer liber, iar o serie de activităţi vor fi reluate. Procesul de vaccinare trebuie intensificat, pentru că numai aşa ne vom întoarce la o viaţă normală, iar rata de incidenţă va fi din ce în ce mai mică. Aveam nevoie de suplimentarea capacităţii de vaccinare cu aceste două noi centre şi le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat", a declarat pentru AGERPRES prefectul George Lazăr.

Centrele de vaccinare drive-thru funcţionează sâmbătă şi duminică, între orele 09.00 - 21.00.

Începând de săptămâna viitoare, centrele vor fi deschise şi în zilele de vineri, în acelaşi interval orar.

Capacitatea de vaccinare este de circa 1.000 de persoane pe zi, iar vaccinul administrat este Pfizer/BioNTech, informează AGERPRES.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Mai 2021 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.