Șeful DSU, Raed Arafat, a precizat sâmbătă seara că deja au fost internaţi la Spitalul Foişor 7 pacienţi cu COVID-19 la ATI, iar transferul bolnavilor va continua la interval de aproximativ 60 - 90 minute.

Totodată, în paralel, au sosit la Spitalul Foişor de la unităţile de primiri urgenţe şi pacienţi care au nevoie doar de oxigen pe secţie obişnuită, a spus Arafat.

El a mai arătat că Terapia intensivă mobilă din curtea Spitalului 'Victor Babeş' din Bucureşti este deja ocupată la capacitatea ei maximă de 8 paturi.

Se continuă transferul treptat al pacienţilor din unităţile de primiri urgenţă din Bucureşti spre Spitalul Foişor. Deja au fost internaţi în Spitalul Foişor pacienţi pe 7 paturi ATI din cele 20, iar transferul din unităţile de primiri urgenţe va continua la interval de aproximativ 60 - 90 minute. În paralel, au sosit la Spitalul Foişor de la unităţile de primiri urgenţe şi pacienţi care au nevoie doar de oxigen pe secţie obişnuită. Transferul va continua şi pentru pacienţii oxigeno-dependenţi către cele 90 de paturi din Spitalul Foişor'', a precizat pe Facebook Raed Arafat.


Despre autor:


Ultima actualizare: 11 Aprilie 2021 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.