Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV, a declarat că, începând de săptămâna aceasta, capacitatea de vaccinare din fiecare cabinet va crește cu 50%.

Gheorghiță a menționat că durata de așteptare pe liste va scădea considerabil.

Începând din această săptămână se va creşte capacitatea de vaccinare cu 50% în fiecare cabinet, în fiecare centru prin faptul că va creşte numărul de persoane programate pe flux. Timpul de aşteptare pe listă se va reduce considerabil pentru că un număr mai mare de persoane vor fi preluate din lista de aşteptare şi vor fi alocate către programare”, a spus Valeriu Gheorghiță, potrivit realitatea.net.

Președintele CNCAV a mai declarat că și dozele de vaccin vor fi suplimenate pentru a se putea efectua această creștere a capacității de vaccinare.

Potrivit declarațiilor premierului Florin Cîțu, în următoarele două luni România va primi circa 8,3 milioane de doze de vaccin anti-COVID.


Despre autor:


Ultima actualizare: 6 Aprilie 2021 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.