O femeie în vârstă de 36 de ani din Galați a leșinat la nici 5 minute după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID de la Moderna. Aceasta a fost transportată de urgență la spital.

Incidentul s-a petrecut în cursul zilei de vineri, 2 aprilie. Femeia a mers la centrul de vaccinare Corod din Galați, unde i-a fost administrată prima doză de vaccin anti-COVID de la Moderna. La doar câteva minute, femeia a prezentat reacții adverse severe, precum hipertensiune, amețeală, dispnee și leșin.

Medicul coordonator din centrul de vaccinare a acordat primul ajutor şi a solicitat o ambulanţă, pacienta fiind transportată la Spitalul Municipal Tecuci, unde s-a continuat tratamentul. Ulterior, pacienta a plecat la domiciliu, nefiind necesară internarea”, a precizat Prefectura Galați, potrivit adevarul.ro.

Femeia de 36 de ani suferă de alergii, pentru care este și sub tratament, dar aceasta nu a făcut cunoscută această informație importantă echipei de triaj din centrul de vaccinare.


Despre autor:


Ultima actualizare: 2 Aprilie 2021 - 06 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.