Din dorinţa de a promova campania de vaccinare, Simona Halep a acceptat ca întreaga ei experienţă de la Institutul Cantacuzino să fie înregistrată şi difuzată de canalele media.

Simona Halep a avut parte de o experiență mai puțin plăcută cu acest virus: anul trecut a refuzat să participe la US Open, un turneu pe care ar fi avut şanse foarte bune de a-l câştiga, iar la scurt timp a fost infectată, stând două săptămâni în carantină.

Halep mereu a susţinut ideea vaccinării anti-COVID şi acum, aflată în ţară după eliminarea de la Australian Open, s-a prezentat la Institutul Cantacuzino. Ea a beneficiat astfel de decizia luată de Guvernul României, care a inclus sportivii olimpici în etapa a II-a a vaccinării. Halep va face parte din delegaţia României, în acest an, la Jocurile Olimpice de la Tokyo (23 iulie - 8 august), potrivit Adevărul.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Februarie 2021 - 04 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.