După simptomele răcelii, un nou simptom al virusului COVID-19 a fost descoperit în Anglia.

Noul simptom este durerea de ochi, acesta fiind un semn timpuriu al infecţiei, arată un studiu recent făcut în Anglia.

Acest semn, în cazul bolnavilor infectaţi cu Sars Co-V2, a fost întâlnit de multe ori, astfel că începe să fie considerat un simptom principal, alături de febră, tuse, pierderea mirosului sau a gustului.

Concluzia a rezultat în urma unui studiu realizat la Universitatea Anglia Ruskin. Cercetătorii au observat că sensibilitatea la lumină este un simptom al infecției cu coronavirus, potrivit Daily Star, citat de Antena3.

Aceasta a fost identificată la 18% din persoanele testate, alți 17% din participanţii la studiu au simțit mâncărimi la ochi, iar 16% dureri.


Despre autor:

Lorena Martin
 Lorena Marin este redactor de beauty și skincare. Ea s-a alăturat echipei 9AM de când se află pe băncile facultății. Tot atunci a început să colaboreze și cu publicația Kudica.ro. Tânăra este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, licențiată în publicitate, autoare a lucrării de diplomă „Particularități ale publicității make-up-ului contemporan”.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2021 - 03 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.