Infertilitatea este o problemă îngrijorătoare cu care se confruntă tot mai multe cupluri în zilele noastre, putând fi definită ca imposibilitatea de a obține o sarcină după 1 an de viață sexuală regulată, fără a se folosi metode contraceptive. În România, 1 cuplu din 5 nu reușește să aibă copiii pe cale naturală, iar jumătate dintre cei afectați de infertilitate nu dispun de resursele financiare necesare pentru a apela la tehnici medicale moderne.

Factorii care duc la instalarea infertilității sunt extrem de variați, de la nutriție, malformații anatomice, până la stress, poluare și stil de viață epuizant, dar una dintre cele mai frecvente cauze este amânarea momentului conceperii unui copil în favoarea carierei, obținerea unei sarcini fiind direct dependentă de vârstă.

Deși este o problemă de actualitate, infertilitatea rămâne în continuare un subiect tabu care își lasă amprenta pe mai multiple planuri: medical - este considerată o afecțiune, social - necesită timp pentru investigații și psihologic - datorită sentimentelor de neîmplinire, singurătate, deznădejde.

De peste 20 de ani, pacienții vin la WELLBORN din diferite colțuri ale țării dar și ale lumii, pentru a se beneficia de cele mai bune tratamente de infertilitate constând in îngrijire personalizată, ultimele progrese tehnologice în domeniul Reproducerii Umane Asistate, toate generând o rată de succes notabilă, în comparație cu cu nivelul mediei europene.

Retail jobs

Din dorința de a aduce zâmbetul pe buze cuplurilor cu diagnostic de infertilitate și cu posibilități financiare reduse, Rețeaua Medicală WELLBORN lansează Campania ȘI TU POȚI DEVENI PĂRINTE! prin care oferă 12 proceduri de Fertilizare in Vitro gratuite. Înscrierile au început deja în data de 15 ianuarie 2021, iar condițiile de participare alături de toate informațiile legate de acest proiect pot fi consultate prin accesarea site-ului www.wellborn.ro

Procedurile vor fi efectuate de către echipa de medici supra-specializați în medicină reproductivă și embriologi WELLBORN compusă din: Doctor Deliana Predoi, Doctor Alina Bolintineanu, Doctor Smaranda Popescu, Doctor Carmen Ianiotescu, Doctor Viorica Chiriță, Doctor Irina Matei, Doctor Andreea Mustață și embriolog senior Mihaela Radu.

Citeste si:
Români înșelați în Germania. O rețea ar fi strâns 1 milion € de pe...
Români înșelați în Germania....

Cele 12 proceduri de Fertilizare in Vitro vor fi găzduite de:

- Spitalul WELLBORN Băneasa, prima unitate medicală dedicată în exclusivitate sănătății femeii și a cuplurilor, prin servicii medicale ultraspecializate și integrate, ce vizează medicina materno-fetală și tratamentul infertilității.

- Spitalul WELLBORN Militari, prin programul Wellborn4All oferă accesibilitate ridicată la tratament ultraspecializat tuturor cuplurilor infertile într-un Centru de Excelență în Reproducerea Umană Asistată dotat cu cel mai nou și modern laborator de embriologie.

Pe lângă excelență medicală, la WELLBORN oferim pacienților întreg suportul necesar dar și doza de optimism și încredere, esențiale atunci când se confruntă cu probleme de infertilitate.

Obiectivul nostru este să vedem cât mai multe chipuri fericite și vise împlinite, iar angajamentul nostru este că vom face tot ce ne stă în putere pentru atingerea acestuia!

Citeste si:
Valeriu Gheorghiță, despre riscul de infetilitate după vaccin
Valeriu Gheorghiță, despre...

Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Ianuarie 2021 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.