Platforma programare.vaccinare-covid.gov.ro/ este disponibilă şi poate fi accesată la nivel naţional în vederea programării pentru vaccinare anti-COVID, a anunţat, vineri, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale.

Potrivit sursei citate, s-a încheiat procedura de transferare şi sincronizare a datelor şi serviciilor din aplicaţia utilizată pentru etapa 1 de vaccinare în aplicaţia dezvoltată pentru etapa 2, care a început vineri. Aplicaţia nu a funcţionat pentru câteva ore.

Precizăm faptul că noua versiune a platformei a fost optimizată pentru a facilita înscrierea persoanelor vulnerabile - adulţi peste 65 de ani şi bolnavi de afecţiuni cronice. Aplicaţia are o interfaţă îmbunătăţită, care să vină în sprijinul populaţiei vulnerabile, a medicilor de familie, a angajatorilor şi tuturor celor care doresc să se vaccineze", afirmă sursa citată.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Ianuarie 2021 - 07 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.