Monica Pop, medic oftalmolog, s-a revoltat din nou într-o postare pe o rețea de socializare, de data aceasta din cauza medicilor care comunică în pandemia de Covid-19, dar care nu sunt de specialitate, și care totuși au dreptul la opinie, însă alții nu.


  • Dl Dr. Raed Arafat, medic în specialitatea anestezie si terapie intensivă!

  • Dl Dr. Nelu Tataru - medic chirurg

  • Dl Dr. Alexandru Rafila, microbiologie

  • Dl. Dr Mihai Craiu, medic pediatru

  • Dl. Dr. Gabriel Diaconu, psihiatru (?)

  • Etc, etc, etc!



Sunt toți MEDICI! Ca ȘI NOI! Medic infecționist nu este nici unul din ei! Ei au dreptul la opinie in altă specialitate și alți medici nu? FUNCȚII și diplome de management, chiar și master, avem mai toți, dar se vede că NU ȘI ACELEAȘI DREPTURI! Deși avem aceeași facultate grea de Medicină, în care se învață și epidemiologie și infecțioase și virusoligie și microbio- și histologie, etc.

Un moderator foarte malițios, fără cultură medicală și care scoate din context deliberat, pentru a lovi, lucruri spuse cu totul altfel, și care pare total dezinformat, deși n-ar trebui și care, din razbunările-i caracteristice, judecă cu spume și cu o privire urâtă și rea pe cei care își permit să aibă o parere care nu corespunde cu a lui! Și, cu totală lipsa de delicatețe (nici nu era de așteptat), dezinformează, cu răutate, la greu!!! Nu asta așteaptă oamenii! HALAL DREPTATE, HALAL CORECTITUDINE!!”, a scris pe pagina sa de Facebook Monica Pop.


Despre autor:


Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2021 - 04 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.