Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat Call center-ul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti amenajat la Arena Naţională, la final afirmând că toţi voluntarii sunt „foarte bine" pregătiţi. De asemenea, președintele a apreciat faptul că situația Covid-19 este acum pe „un platou”, dar că spitalele sunt „tot mai aglomerate”.

Am vrut să ştiu cum reacţionează oamenii care sunt aici. Am constatat că toţi voluntarii sunt foarte bine pregătiţi, au o abordare calmă, foarte profesionistă, reuşesc să îi calmeze pe oamenii care au probleme dacă sunt bolnavi şi, mai ales, dacă sunt infectaţi cu acest nou virus. (...) Putem să observăm în ultimele zile că măsurile luate de autorităţi încep să dea primele rezultate, numărul de infectări noi pe zi nu a mai crescut în ultimele două săptămâni, suntem pe un platou, însă spitalele sunt tot mai aglomerate", a declarat, duminică, Iohannis.


Despre autor:


Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2020 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.