DSP a emis, vineri, prin sistemul RO-ALERT, un mesaj pentru bucureşteni, atenţionându-i că nivelul de răspândire a virusului Covid-19 este de peste 2 la 1.000 de locuitori.

Atenţie! În municipiul Bucureşti nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 2 la o mie de locuitori. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur. Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi DEZINFECTAŢI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAŢI-I pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu stricteţe regulile! DSU-IGSU", se arată în mesajul transmis de RO-ALERT.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în București a fost înregistrat un coeficient de 2,28 al infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori.

Mai mult decât atât, Bucureștiul este primul pe lista zonelor cu cele mai multe cazuri nou confirmate de coronavirus faţă de ultima raportare, cu un număr de 579 de cazuri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 9 Octombrie 2020 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.