Medicul Virgil Musta, șeful secției de Boli Infecțioase a Spitalului ”Victor Babeș” din Timișoara, trage un semnal de alarmă, anunțând că secțiile de Terapie Intensivă din România sunt pline.

Postarea integrală a doctorului Virgil Musta:

Accentuez de fiecare dată, important e să nu ne îmbolnăvim. Când ne-am îmbolnăvit, la ora actuală, s-ar putea că peste o zi – două, să fii bolnav, să ai nevoie de internare și să nu mai ai unde să te internezi. Nu avem ce face, persoana respectivă va rămâne acasă și nu va putea beneficia de tratament. Sunt câteva medicamente pe care le poți auto-administra la domiciliu, dar medicamentele esențiale nu le poți da la domiciliu. Terapia Intensivă este plină. Dacă cumva există o persoană care face formă severă și se decompensează, de asemenea, nu mai are unde să fie tratat. Suntem la pragul intre viață și moarte și trebuie să înțelegem acest lucru și să fim foarte responsabili”, a scris dr. Virgil Musta pe pagina de Facebook a Spitalului Victor Babeș din Timișoara.


Despre autor:


Ultima actualizare: 4 Octombrie 2020 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.