Organizația Monsială a Sănătății (OMS) avertizează că șansele de a scăpa de virusul Covid-19 sunt foarte mici, dacă nu este găsit un vaccin. De asemenea, OMS a anunțat că numărul pacienților spitalizați la ATI a crescut la nivel mondial.

Directorul executiv al Programului OMS pentru Urgențe Sanitare, Dr. Mike Ryan, a spus că, statistic vorbind, șansele de a câștiga la loterie sunt mai mari decât cele de a scăpa de virusul Covid-19 fără un vaccin.

Dacă nu găsim un vaccin şi nu continuăm să suprimăm acest virus şi presupunem că acest virus se răspândeşte la 60 sau 70% din populaţia lumii, şansele de a scăpa sunt de 1 la 200. Din această perspectivă, gândiţi-vă la şansele dumneavoastră de a câştiga la loterie”, a declarat Dr. Mike Ryan, potrivit digi24.ro.

Mai mult decât atât, oficialii OMS au anunțat că numărului spitalizărilor în unitățile de terapie intensivă au înregistrat o creștere foarte mare, la nivel mondial.

Zonele în care au fost înregistrate cele mai multe cazuri sunt: Spania, Franța, Muntenegru, Ucraina și câteva state ale Statelor Unite.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Septembrie 2020 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.