Autoritățile sanitare de la Secția de Chirurgie a Spitalului Județean de Urgență Vaslui au declarat focar de Covid-19 după ce opt asistente și opt infirmiere au fost testate pozitiv cu coronavirus.

Urgențele chirurgicale sunt acum direcționate la Spitalul Municipal „Dimitrie Castroian” Huși, la secția respectivă fiind luate toate măsurile de dezinfecție. Activitatea urmează să fie reluată cu cadre medicale de la alte secții, potrivit reprezentaților SJU Vaslui.

Săptămâna trecută a fost înregistrat un focar de Covid-19 la Secția Medicină Internă a Spitalului Județean de Urgență Vaslui, iar bolnavii au fost direcționați tot la spitalul din Huși.

Potrivit ulimelor raportări, în județul Vaslui sunt 236 de persoane internate în spital cu virusul Covid-19, 198 de persoane pozitive se află în izolare la domiciliu și 68 de persoane pozitive sunt în clădirea carantinată a Centrului de Abilitare și Reabilitare Neuro Psihică Mălăiești.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 August 2020 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.