Avocatul Gheorghe Piperea a afirmat că are dovezi că mai multe persoane care nu au fost niciodată testate au fost confirmate cu noul coronavirus.

Acesta a declarat la Antena 3 că a primit mesaje de la zeci de persoane care au fost chemate să își facă testul COVID-19, dar care nu s-au prezentat din varii motive. Cu toate aceste, au primit pe mail înștiințare scrisă că testul lor este pozitiv.

"Am probabil 50, poate chiar mai multe, mesaje cu documente scrie, clare, din partea oamenilor, din care rezultă că au fost chemați să li se facă teste, nu s-au mai dus din diverse motive și au fost anunțați în scris acasă că testul lor a ieșit pozitiv", a spus Gheorghe Piperea, în emisiunea Subiectiv, moderată de Răzvan Dumitrescu.

Gheorghe Piperea mai susține că bolnavii internați în spitalele COVID din România nu primesc îngrijirea necesară, ci tratament pentru coronavirus.

"Ce se întâmplă în ultimele zile este horror. Pacienți cu boli grave sunt internați în spitale `suport` covid și fie nu mai sunt tratați deloc pentru bolile de care suferă, fie sunt `tratați` doar de covid (poate că lumea nu știe, dar nu există tratament pentru covid, ci numai medicamente off-label și substanțe experimentale). În primul caz, oamenii fac complicații ireversibile - am un caz al unui om de 49 de ani care a stat în spital 10 zile, a făcut o necroză la laba piciorului, care i-a fost, ulterior, amputată. În al doilea caz, oamenii mor cu zile.

Peste toate acestea, medicii de alte specializări sunt obligați să se ocupe cu `infecția`. Sunt îngrijorări pe care le-am perceput ex proprii sensibus, din discuții directe cu medicii respectivi: au vrut să își facă asigurări suplimentare de malpraxis pentru noua `specializare` de facto, dar asigurătorii au refuzat pentru că noua `specializare` nu figurează pe diplomă.

Când tsunamiul de procese de malpraxis se va ridica, acești oameni vor fi în bătăia puhoiului și nimeni nu îi va putea scoate de acolo. Managerii de spital, desepiștii și politicienii se vor fi spălat pe mâini, că tot insistă Werner pentru acest act de `igienă`", a scris avocatul Gheorghe Piperea pe pagina sa de Facebook.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 August 2020 - 12 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.