O imagine grăitoare a fost surprinsă sâmbătă în curtea Institutului de Boli Infecțioase „Matei Balș” din Capitală. Un șir nesfârșit de ambulanțe cu bolnavi infectați cu COVID sunt parcate în fața spitalului.

În imaginile publicate de Gabriela Ciobanu, asistentă la spital, se văd cel puțin șapte ambulanțe, cu personal medical echipat pentru coronavirus.

"Dragi oameni din listă, dacă vă numărați printre cei care nu cred că există Covid, nu credeți în necesitatea purtării măștii, vă rog să plecați singuri din listă, să nu mai pierdem timpul unii cu alții, e evident că nu avem aceleași păreri!

Mesaj preluat de la Oana Pellea!

Pozele îmi aparțin," este mesajul postat de asistentă.

"Mai aveti îndoieli referitor la existența problemelor de sănătate determinate de SARS-Cov 2? Aceasta este o imagine din curtea Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Balș, spital COVID de faza 1”, a explicat Maria Nițescu, medic la Institutul „Matei Balș” potrivit Digi24.


Despre autor:


Ultima actualizare: 19 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.