Medicul primar în anestezie și terapie intensivă la Ospedale San Raffaele din Milano, Alberto Zangrillo, a declarat că, în acest moment, virusul Covid-19 există, este contagios, dar nu mai poate produce boli grave.

Medicul susține că, deși nu se poate exprima în termeni preciși cu privire la rata de virulență a virusului, acesta „este un virus extrem de contagios”.

În afară de această caracteristică de contagiozitate trebuie să o vedem şi pe cea de letalitate, capacitatea acestui virus mai ales când e în „forţe” de a provoca moartea populaţiei infectate şi este de 10 ori mai mare decât forţa unui virus normal gripal, dar inferior altor viruşi SARS Covid din trecut şi care au fost mai puţin contagioşi. Deci, este un virus insidios despre care cunoaştem încă puţine caracteristici şi până acum, nimeni nu a reuşit să îi facă secvenţierea din punct de vedere al genomei mutaţiilor în care se prezumă că ar fi alteraţii ale caracteristicilor aşa ziselor spy de suprafaţă”, a declarat medicul.

Virusul Covid-19 nu mai este în stare să producă o boală gravă

Alberto Zangrillo susține că virusul există, însă oamenii trebuie să învețe să conviețuiască cu el.

Eu nu am spus niciodată că virusul s-a modificat! Eu am spus că virusul nu mai este în stare, din fericire, să producă o boală gravă.

Eu dacă spun: de 2 luni în Lombardia s-a redus excesul de mortalitate din cauza virusului SARS COV-2, nu o spun pentru că inventez, ci o spun pentru că cunosc curbele statistice. În Lombardia, de 2 luni, din 20 aprilie, excesul de mortalitate din cauza SARS COV-2 a revenit cel de acum 5 ani. Adică nu este exces de mortalitate datorită lui SARS COV-2!”, a mai spus medicul Alberto Zangrillo.

Adevărul despre „morții de coronavirus”

Medicul ATI a dezvăluit faptul că mulți dintre pacienții declarați decedați de coronavirus au murit, de fapt, din cauza altor boli, dar pentru că se aflau într-un spital unde erau tratați pacienți de Covid-19, aceștia au fost declarați morți de Covid-19.

Citeste si:
Fiica Oanei Roman a fost dusă de urgență la spital. Care este...
Fiica Oanei Roman a fost dusă...

Dacă de cealaltă parte eu găsesc un virolog care spune: Zangrillo, uite că virusul nu e modificat! Eu îi răspund: Ştiu! Zangrillo, uite că virusul încă mai există! Eu îi răspund: Ştiu! Dar dacă tu îmi spui: uite că virusul este letal! Eu îi răspund: Da, este potenţial letal, doar că în acest moment, azi 14 iulie, virusul nu este în măsură să producă boli. Dacă tu zilnic îmi spui în ziarul Repubblica online, în Corriere della Sera online că sînt alte 13 cazuri de moarte de Covid-19, atunci eu sun la regiunile respective şi întreb de unde vin aceşti bolnavi şi mi se răspunde că nu au murit de Covid, ci de infarct de miocard, de cancer, de boli neuro degenerative. Dar au murit în spital Covid şi tu pui pe listă mort de Covid deşi nu a murit de Covid! Deci, trebuie vorbit clar! Dacă şi în faţa clarităţii se menţine polemica, nu este problema mea!”, a mai spus Alberto Zangrillo, potrivit cristoiublog.ro.

Citeste si:
Hacker român extrădat în SUA după ce a contribuit la răspândirea...
Hacker român extrădat în SUA...

Despre autor:


Ultima actualizare: 17 Iulie 2020 - 01 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.