Dacă ești un fan înrăit al căpșunilor, dar îți place să le combini cu zahărul, trebuie să încetezi să faci acest lucru. Iată ce efect poate avea această combinație asupra organismului tău.

Toată lumea știe că, vara, căpșunile sunt pe lista fructelor preferate. Sunt răcoritoare, pline de nutrienți și le găsești peste tot în această perioadă.

Un alt beneficiul al căpșunilor este faptul că acestea stimulează rapid zahărul din sânge al unei persoane, iar acest lucru le face perfecte pentru consumul de către persoanele diabetice.

Căpșuni cu zahăr - combinație greșită!

Dacă preferi să consumi căpșunile cu zahăr, trebuie să știi că acesta din urmă anulează toate beneficiile și toți nutrienții acestor fructe.

Acest lucru nu este valabil doar în cazul căpșunilor. De fapt, oricărui fruct căruia îi adaugi zahăr i se anulează toate beneficiile.

Zahărul este recunoscut ca ingredientul ce provoacă cele mai multe dependențe la nivel mondial. Mai mult decât atât, zahărul consumat în exces poate duce la modificarea structurii circuitului din creier.

Specialiștii au descoperit că zahărul are același efect asupra creierului nostru pe care îl au și drogurile, așa că evită pe cât posibil consumul acestuia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 18 Iunie 2020 - 08 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.