Dacă vrei să afli cât de predispus ești la a te infecta cu noul virus, sau dacă vrei să știi ce șanse ai să îl dai mai departe, poți face acest test.

Testul cuprinde o serie de întrebări care ajută algoritmii să te încadreze într-o categorie de risc diferită. Va trebui să începi prin a completa informații despre țara în care te afli, sexul dar și vârsta ta.

Ulterior, testul pune câteva întrebări ceva mai specifice cu privire la factorii de risc care pot influența contractarea sau transmiterea infecției.

Spre exemplu, va trebui să specifici dacă lucrezi aproape de alte persoane în prezent, dar și cu ce activități te ocupi în timpul liber (dacă e vorba de simple plimbări sau dacă ai început să te revezi cu grupuri de prieteni.

Testul te întreabă și dacă păstrezi distanța minimă recomandată față de alte persoane, dar și dacă te speli des pe mâini, după diverse activități ce vin la pachet cu riscuri.

Citeste si:
Bilanțul Covid-19: 1.059 de cazuri noi și 45 de decese în ultimele...
Bilanțul Covid-19: 1.059 de...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

La final, poți răspunde și la alte câteva întrebări suplimentare, prin care platforma va putea fi îmbunătățită. Altfel, poți merge direct la rezultatele testului, care pot arăta astfel:

Platforma îți va prezenta riscul de a fi expus la virus, dar și riscul ca virusul să rămână pe tine. De asemenea, îți arată și dacă riscul cel mai mare este pentru tine sau pentru cei dragi ție.

Citeste si:
Se introduce testarea pentru COVID-19 înaintea tuturor curselor...
Companiile aeriene vor...

Poți intra AICI pentru a face testul cu privire la riscurile de infectare cu Covid-19.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.