Două cartiere din Galați au intrat în atenția autorităților după ce au fost identificate mai multe cazuri de transmitere comunitară a virusului.

Direcția de Sănătate Publică a constatat că există transmitere comunitară a noului coronavirus în cartierele Micro 17 și Micro 39 după ce mai multe cazuri de infecție au fost identificate în zonă.

”Ţinând cont de faptul că s-au confirmat mai multe cazuri de infecţie respiratorie SARS CoV 2 în cartierele Micro 17 şi Micro 39, unde, deci, există transmitere comunitară, insistăm ca populaţia să respecte următoarele recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii COVID 19′, a transmis DSP Galaţi, citat de News.ro.

Autoritățile au transmis localnicilor să respecte regulile de conduită și să evite zonele aglomerate, să limiteze contactul cu alte persoane și să păstreze o distanță de peste 1.5 metri față de alte persoane.

În județul Galați au fost înregistrate până acum 333 de cazuri de coronavirus și 34 de decese. Tot în Galați au fost aplicate și amenzi record de peste 70.000 de euro într-o singură zi.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Aprilie 2020 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.