Caz bizar în Statele Unite. O femeie a fost diagnosticată cu noul coronavirus deși nu a mai ieșit din casă de trei săptămâni. Cum a fost posibil.

Rachel Brummer din Carolina de Nord, SUA, susține că s-a infectat cu Covid-19 deși nu a mai ieșit din casă de săptămâni bune.

"Nu am fost niciodată atât de bolnavă și de speriată. Sunt terifiată," a spus femeia pentru WCNC, și citată de The New York Post.

Brummer, care suferă și de o boală autoimună, spune că ultima dată când a ieșit din casă a fost la mijlocul lunii martie ca să meargă până la farmacie. Aceasta a luat toate măsurile necesare pentru a se proteja deoarece afecțiunile medicale de care suferă o includ în categoria de risc. Femeia a păstrat distanța chiar și față de soț care stă într-o cameră separată din casă.

Cum a reușit să ia virusul?

Brummer crede că a luat virusul de la o femeie care i-a livrat cumpărăturile acasă. Deși nu a intrat în contact cu femeia, a atins plasele de cumpărături fără mănuși.

Retail jobs

"Am crezut că am făcut totul corect. Nu am mai avut niciodată așa ceva. Am mai avut gripă. Asta nu este o gripă. Este o boală monstruoasă," a mai spus femeia.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Aprilie 2020 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.