Caz bizar în Statele Unite. O femeie a fost diagnosticată cu noul coronavirus deși nu a mai ieșit din casă de trei săptămâni. Cum a fost posibil.

Rachel Brummer din Carolina de Nord, SUA, susține că s-a infectat cu Covid-19 deși nu a mai ieșit din casă de săptămâni bune.

"Nu am fost niciodată atât de bolnavă și de speriată. Sunt terifiată," a spus femeia pentru WCNC, și citată de The New York Post.

Brummer, care suferă și de o boală autoimună, spune că ultima dată când a ieșit din casă a fost la mijlocul lunii martie ca să meargă până la farmacie. Aceasta a luat toate măsurile necesare pentru a se proteja deoarece afecțiunile medicale de care suferă o includ în categoria de risc. Femeia a păstrat distanța chiar și față de soț care stă într-o cameră separată din casă.

Cum a reușit să ia virusul?

Brummer crede că a luat virusul de la o femeie care i-a livrat cumpărăturile acasă. Deși nu a intrat în contact cu femeia, a atins plasele de cumpărături fără mănuși.

Citeste si:
Alte 48.000 de doze de vaccin Johnson&Johnson vor ajunge astăzi în...
Alte 48.000 de doze de vaccin...

"Am crezut că am făcut totul corect. Nu am mai avut niciodată așa ceva. Am mai avut gripă. Asta nu este o gripă. Este o boală monstruoasă," a mai spus femeia.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.