Sanatate13 Aprilie 202015:00de Violeta Olteanu

Lectura de un minut

Mai mulți medici care se luptă în prima linie cu virusul Covid-19 și-au pus pe costumele de protecție imagini cu ei zâmbind pentru a ușura anxietatea celor bolnavi.

Este important ca medici care tratează bolnavii de coronavirus să poarte echipament de protecție. Costumele trebuie să îi acopere din cap până în picioare. Medicii poartă mănuși, măști, ochelari, iar toate acesta fac ca interacțiunea cu pacienții bolnavi de Covid-19 să fie foarte dificilă.

Robertino Rodriguez, medic la un spital din Statele Unite, a avut o idee inedită pentru a ușura anxietatea bolnavilor de coronavirus.

"Mă simțeam prost față de pacienții mei când intram în camera de gardă cu fața acoperită de costumul de protecție. Un zâmbet care îți redă încrederea poate face o diferență foarte mare pentru un pacient speriat. Astăzi mi-am făcut o insignă uriașă și am pus-o pe costum. Astfel, pacienții îmi pot vedea mereu zâmbetul" a scris medicul într-o postare pe Instagram.
O postare distribuită de Robertino Rodriguez (@captain_wolf82) pe

Citeste si:
Testează-ți simțul observației. Poți găsi obiectele ascunse în...
Testează-ți simțul...

Mai mulți medici i-au urmat exemplul și și-au pus pe costumele de protecție imagini cu ei zâmbind.

Citeste si:
Focar de coronavirus la o fabrică de înghețată din Alba
Focar de coronavirus la o...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.