82.000 de persoane au murit din cauza noului coronavirus, printre care și diferite celebrități și personalități.

Cântărețul de folk John Prine este cea mai recentă victimă a virusului Covid-19. Acesta avea 71 de ani, iar moartea lui a fost confirmată de revista Rolling Stone.

Lee Fierro, actriță cunoscută pentru rolul din filmul "Jaws" a decedat din cauza complicațiilor cauzate de noul coronavirus. Aceasta avea 91 de ani.

Jay Benedict este un alt actor care a murit din cauza complicațiilor produse de coronavirus. Acesta a apărut în filme precum "Alien" și "The Dark Knight Rises".

Fostul prim ministru libanez, Mahmoud Jibril, a decedat răpus de noul coronavirus la vârsta de 67 de ani.

Sergio Rossi, un cunoscut designer de pantofi pentru femei, este o altă victimă a virusului Covid-19. Acesta avea 84 de ani. Compania pe care o conducea a donat în luna martie 100.000 de dolari pentru lupta împotriva coronavirusului.

James T. Goodrich, un neurochirurg devenit faimos după ce a separat o pereche de gemeni, a murit din cauza complicațiilor produse de coronavirus. Avea 73 de ani.

Alan Merrill, compozitorul piesei "I Love Rock and Roll" a murit din cauza noului coronavirus la vârsta de 69 de ani.


Despre autor:


Ultima actualizare: 8 Aprilie 2020 - 02 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.