Nereguli la o farmacie din Constanţa. Polițiștii au găsit 581 de sticle de soluţie de curăţare, comercializate drept alcool sanitar.

O farmacie din Constanţa a încercat să profite de criza cauzată de pandemia de coronavirus și să își păcălească clienții, oferindu-le soluție de curățare pe post de alcool sanitar.

Poliția a efectuat verificări la șase puncte de lucru ale unității sanitare unde a descoperit mai multe nereguli.

„Astfel, au fost identificate 581 de sticle (290,5 litri) de soluţie de curăţare, care era comercializată drept alcool sanitar. De asemenea, poliţiştii au descoperit 21 de cutii cu mănuşi, în valoare de 2.100 de lei, care erau expuse spre comercializare fără a avea afişat preţul de vânzare, precum şi 179 de sticle (89,5 litri) cu lichid dezinfectant pe a căror etichetă nu era specificat termenul de valabilitate”, se arată într-un comunicat transmis de IPJ Constanța și citat de Adevărul.

Poliţiştii au aplicat şase amenzi în valoare de 57.000 de lei şi au confiscat bunurile, evaluate la aproximativ 13.000 de lei.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 01 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.