O femeie de 84 de ani din București a murit din cauza coronavirusului la Spitalul Universitar din București, în 27 martie. Decesul a fost adăugat la statistica oficială abia marți, 31 martie. Explicația autorităților este halucinantă.

Institutul Național de Sănătate Publică a aflat de decesul femeii din presă și a cerut informații Spitalului Universitar de Urgență București și DSP București.

Decesul femeii în vârstă de 84 de ani a fost înregistrat de către unitatea medicală, dar raportul nu a mai ajuns la INSP din cauza unei erori tehnice.

Grupul de Comunicare Strategică a explicat că „de pe numărul de fax la care se raporta iniţial nu a fost luat raportul, din cauza procesului de mutare a sediului”, scrie Mediafax.

Femeia de 84 de ani a ajuns la Urgențe, la Spitalul Universitar, în 26 martie, cu simptome specifice COVID-19. A fost testată și izolată. Rezultatul testului a venit a doua zi când aceasta a și decedat.

Decesul a fost raportat oficial abia marți deși s-a petrecut săptămâna trecută.


Despre autor:


Ultima actualizare: 1 Aprilie 2020 - 07 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.