Primaria Bran din județul Brașov a fost închisă pentru câteva zile, după ce viceprimarul, Nicolae Nilă, a fost testat pozitiv cu virusul COVID-19.

Nicolae Nilă s-a dus la medicul de familie, acuzând probleme respiratorii și stări de rău, știind că suferă și de diabet. Medicul l-a îndrumat să meargă la UPU din Zărnești, iar medicii de acolo i-au recomandat să meargă la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov, pentru a se testa de coronavirus.

Le-am spus că nu am nimic, că m-am ferit, dar am mers la Boli Infecţioase din Braşov. Aici, sâmbătă după-amiază mi-au spus că am ieşit pozitiv la COVID-19. Când am auzit, să paralizez nu alta. N-am nimic, nu tuse, nu febră. (…) Nici în gândurile negre nu gândeam”, a spus viceprimarul, Nicolae Nilă.

Viceprimarul a spus că Primăria Bran a fost închisă pentru câteva zile.

Nu e nimeni, e închisă de luni. Nu ştiu pentru cât timp. Cred că se redeschide mâine (miercuri-n.r.). Azi (marţi-n.r.) se face dezinfecţie”, a mai spus Nilă, potrivit Mediafax.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Martie 2020 - 11 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.