Numărul deceselor provocate de virusul COVID-19, în România, a crescut considerabil în ultimele zile, bilanțul ajungând la 68.

Deces 66 - Femeie de 73 de ani din județul Suceava. S-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în data de 26 martie, probe care au fost testate la Institutul Cantacuzino. Data confirmării: 28 martie. Femeia a murit o zi mai târziu, în 29 martie.

Grupul de comunicare strategică susține că ancheta epidemiologică este în curs.

Deces 67 - Bărbat de 69 de ani din județul Iasi. A fost testat cu rezultat pozitiv în 28 martie. S- a internat la SCBI Iasi în 29 martie, probele biologice pentru COVID 19 au fost testate la SCBI Iasi. Data deces: 30 martie. Antecedente patologice: HTA

Deces 68 - Femeie de 81 de ani din județul Mehedinti. Internată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Craiova. S-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 28 martie, care au fost testate la Institutul Cantacuzino. Data confirmarii: 29 martie. Pacienta a murit o zi mai târziu, în 30 martie. Antecedente patologice: HTA, cardiopatie ischiemica cronică, obezitate gradul III. Ancheta epidemiologică este în curs, susține GCS.


Despre autor:


Ultima actualizare: 31 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.