Mai multe cadre medicale de la Spitalul Municipal Orăștie, secția ATI, și-au depus demisiile pe parcursul zilei de azi.

Și-au dat demisia un medic cu specializarea ATI, cinci asistente și cinci infirmiere, potrivit purtătorului de cuvânt al Prefecturii Hunedoara, Lucian Morogan.

Cadrele medicale care și-au dat demisia s-au plâns de lipsa echipamentelor de protecție.

Instituția Prefectului a aflat de acele demisii. Se încearcă să se ia legătura cu primarul, în subordinea căruia este spitalul, și se încearcă deblocarea situației, demisiile fiind un act unilateral, asta se întâmplă. O să vedem cum se poate rezolva pentru a înlocui acei medici sau asistente. Da, au invocat și că nu au echipamente de protecție. Nu știm exact care este situația, fiind un spital în subordinea primăriei, toate achizițiile care ar fi trebuit să fi fost făcute, probabil ele au întârziat, sau întârzie, nu putem noi să spunem, este managementul lor personal. Este vorba de un medic specializare ATI, cinci asistente și cinci infirmiere”, a spus Lucian Morogan, potrivit hotnews.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 30 Martie 2020 - 04 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.