Sanatate30 Martie 202009:49de George Stanciu

Lectura de un minut

Medicul Adrian Streinu Cercel a discutat duminică despre coronavirus și a lansat un avertisment cu privire la transmiterea acestuia.

În cadrul unei intervenții la Antena 3, Streinu Cercel a discutat despre noul coronavirus și a afirmat că ”acest virus parșiv se ascunde în praf și în mizerie.”

Managerul Institutului de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, din București, spune că a lansat un apel către toate autoritățile locale, pentru ca acestea să se ocupe de fiecare spațiu public, ”să iasă și să spele bine străzile, gardurile, parcurile, pentru că acolo se găsește virusul.”

Acesta îndeamnă oamenii să își păstreze calmul, de asemenea, deoarece cea mai mare nevoie pe care o avem acum este cea de calm și liniște. ”Când suntem calmi, nu suntem pătimași, nu ne enervăm, atunci vom face lucrurile cât se poate de bine și nu vom greși”, spune medicul, conform hotnews.ro.

”Dacă ne agităm, avem șanse să greșim”, a mai declarat Streinu Cercel.

Citeste si:
Noua declarație pentru starea de alertă a stârnit revoltă în rândul...
Noul model de declarație...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.