HeidelbergCement România sprijină Fondul de Urgenţă iniţiat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare cu suma de 124.000 euro.

Această sumă a ajutat la achiziţionarea paturilor de terapie intensivă și a monitorului de funcții vitale pentru Spitalul Judeţean Târgovişte. De asemenea, Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva a primit un aparat performant, care detectează 18 virusuri (coronavirus, virus gripal, virus paragripal) şi patru bacterii.

”Principala noastră preocupare în aceste momente este menţinerea sănătăţii şi siguranţei angajaţilor şi partenerilor noştri. Pe lângă măsurile stricte pe care le-am luat la nivelul intern în cadrul societăţii, putem să îi protejăm şi prin sprijinul oferit comunităţilor unde ne desfăşurăm activitatea, de aceea am decis să fim alături de cei care au cea mai mare nevoie: medicii din linia întâi”, precizează HeidelbergCement România, citat de adevarul.ro


Despre autor:


Ultima actualizare: 27 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.