Un medic din Spania, țara în care s-au înregistrat creșteri masive de infectari cu coronavirus, a declarat că au ajuns în situația în care trebuie să aleagă cine trăiește și cine moare.

În Madrid, medicii sunt puși să scoată ventilatoarele de la persoanele cu vârste de peste 65 de ani, pentru a-i salva pe cei mai tineri.

Îmi este greu să transmit aceste mesaje și îmi curg lacrimile. Am primit niște mesaje audico în care mi se spune că persoanelor de peste 65 de ani li se scot ventilatoarele, în Madrid și sunt lăsate să moară pentru că nu sunt suficiente și trebuie să le dea celor mai tineri. Vă pun acest audio ca să mă mai liniștesc, după aceea, voi face comentariile pertinente”, a declarat medicul.

Mesajul audio transmis de alt medic din Madrid: Trebuie să fie închis Madridul și trebuie echipamente medicale, pentru că altfel nu se va putea opri propagarea acestui virus, la naiba. Vă rog să transmiteți, să distribuiți, ca să se știe.Deja trebuie să alegem pe cine nu intubăm pentru că nu mai sunt ventilatoare. Cum le va păsa politicienilor de situația economică viitoare dacă nu dau doi bani pe viața de acum a personalului de sănătate? Cum se vor ocupa de economie, dacă nu se ocupă de viețile noastre? Asta se întâmplă. Barca se scufundă, spitalele intră în colaps și aici deja trebuie să alegi: cine trăiește și cine moare”.

Medicul a rugat ca persoanele să dea mai departe acest mesaj.

Vă rog pe toți să distribuiți acest clip, nu putem să-i lăsăm să moară pe oamenii care au ridicat această țară”, a spus medicul, potrivit antena3.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2020 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.