Autoritatile au anuntat al 12-lea deces din cauza virusului Covid-19 in Romania. Alte 186 de noi cazuri de infectare au fost confirmate marti.

Numarul deceselor din cauza coronavirusului au ajuns la 12 pe teritoriul Romaniei. Primele decese au fost inregistrate duminica, 22 martie 2020. Luni au fost anuntate inca patru, iar marti autoritatile au mai confirmat ca alte trei persoane infectate cu virusul Covid-19 au decedat.

Este vorba despre o femeie in varsta de 64 de ani din suceava internata in stare grava la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iasi. A doua victima este un barbat de 74 de ani din judetul Ialomita. Al treilea pacient care a murit cdin cauza coronavirusului avea 71 de ani si era internat la Spitalul Judetean de Urgenta Suceava. Toate victimele sufereau de afectiuni medicale cronice pre-existente.

Tot marti au fost inregistrate si 186 noi cazuri de imbolnaviri cu virusul Covid-19, numarul total ajungand astfel la 794 de cazuri.


Despre autor:


Ultima actualizare: 25 Martie 2020 - 07 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.