Mesajul unei tinere doctorite de la Spitalul Judetean din Suceava, unde au fost infectati 72 de medici, a fost transmis de sora sa pe Facebook.

Tanara este medic oncolog si a ramas singura, alaturi de un medic ATI, pentru a avea grija de toata sectia de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Suceava, plina cu pacienti infectati cu coronavirus.

Mesajul integral postat pe Facebook de Simona Semen:

"Cand Corona devine atat de reala incat te sufoca si te doare literal fiecare bucatica de corp de teama celui iubit tie.
Situatia din Suceava este strigatoare la cer. 70 de cadre medicale infectate.

Medici expusi fara nicun fel de echipament de protectie virusului ucigator care este, descris simplu, de sora mea, MEDIC ONCOLOG, singura ramasa alaturi de un alt medic oncolog si un medic ATI sa aiba in grija toata sectia de infectioase din Suceava, plina de pacienti bolnavi de corona, ca "Satana, e ceva de pe alta lume".

Imi tremura fiecare cm de corp si imi doresc ca si ultimul idiot care inca mai are senzatia ca asta e doar o raceala, sa inteleaga ca e un virus teribil si ca oamenii ca SORA MEA au ales meseria asta sa renunte la intimitate, la viata personala, la timp liber, la nopti, la vacante, dar nu LA VIATA!!!!!

STATI ACASA!!!!! INTELEGETI NU ESTE O GLUMA! Orice medic din tara asta care va muri, va muri din cauza egoismului si prostiei absolute care defineste poporul asta care numai de bici invata.

In vremuri de razboi nu ne batem joc de singurii care lupta. Ii protejam. Oricum, Oricat. Cu orice pret.

Cand sora ta, pe care ai purtat-o in brate de la 1 saptamana iti spune, "oricum sunt infectata, nu stiu ce va fi" ai vrea sa ai puterea sa proiectezi durerea asta in sufletele tuturor celor care se plimba sfidator si se uita in scarba la tine cel care porti manusi la cumparaturi sau le spui tuturor sa stea DRACU ACASA!!!!! NU va bateti joc de cei care nu pot alege!", a scris pe Facebook Simona Semen, medic la Spitalul Judetean din Suceava.


Despre autor:


Ultima actualizare: 24 Martie 2020 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.