Adriana Nica, Directoarea Spitalului Universitar Bucuresti, a fost demisa fiindca nu ar fi luat masuri de prevenire a infectarii cu coronavirus a pacientilor si personalului medical. 

"Decizia vine in urma propunerii Corpului de Control al Ministerului Sanatatii care arata intr-o Nota ca la nivelul unitatii sanitare s-au constatat mai multe deficiente de management, dar si ca in aceste zile nu au fost luate masurile necesare si suficiente pentru prevenirea infectarii cu noul coronavirus ( COVID 19) atat in randul pacientilor, cat si a personalului medical.

De asemenea, in Nota intocmita de Corpul de Control se arata ca, in cursul anchetei epidemiologice efectuate in data de 21 martie 2020 in cadrul spitalului au fost luate masuri procedurale abia dupa confirmarea infectarii pacientilor cu noul coronavirus", se arata intr-un comunicat transmis de catre ministerul Sanatatii.

La conducerea spitalului va veni prof.dr. Cătălin Cârstoiu.


Despre autor:


Ultima actualizare: 22 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.