Paul Anghel, directorul general al ANPC, a transmis un mesaj pe pagina sa oficiala de Facebook in care anunta ca prin alimente nu se poate produce contaminarea cu virusul COVID-19.
Acesta a prezentat un studiu al Autoritatii Europene pentru Siguranta Alimentara, ca urmare a temerilor existente in spatiul public privind siguranta alimentelor si posibilitatea ca acestea sa se contamineze cu coronavirus.
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Puterea rugăciunii aduce vindecarea inimii, a sufletului și a trupului
Sursa: garbo.ro
-
Ce sunt creditele de carbon, ajutorul companiilor în cursa către sustenabilitate
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeile care redefinesc felul în care ne bucurăm de artă
Sursa: start-up.ro
-
După Auchan a venit rândul REWE: Penny deschide primul magazin autonom din...
Sursa: retail.ro
-
Care sunt cei mai cunoscuți lideri de business din România?
Sursa: futurebanking.ro
-
Ben Affleck și Jennifer Lopez, la un pas de despărțire? Problemele conjugale...
Sursa: kudika.ro
-
O firmă poate funcționa și fără ”șefi” în fiecare departament
Sursa: wall-street.ro