Noi cazuri de infectare cu coronavirus au fost confirmate de Grupul de Comunicare Strategica. Pana la acest moment, in Romania au fost depistate 97 de pacienti testati pozitiv cu virusul COVID-19.

Ultimele doua cazuri aparute, cazul 96 si 97, sunt din Bucuresti si Dolj.

CAZUL 96 - O femeie din Bucuresti, asimptomatica, care se afla in izolare la domiciliu. Aceasta a luat virusul de la un tanar de 20 de ani din Iasi (cazul 45), care s-a intors din Italia pe data de 10 martie.

CAZUL 97 - Un barbat din Dolj, in varsta de 39 de ani, care s-a intors pe data de 5 martie din Brescia. Pana pe 12 martie, barbatul a stat in autoizolare, apoi a fost internat la Spitalul de boli infectioase din Craiova, avand simptomele specifice.

Vineri noaptea au fost anuntate, de catre Grupul de Comunicare Strategica, cazurile 94 si 95 de infectare cu coronavirus. Este vorba de doua persoane din Caras-Severin, care acum se afla in carantina, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Ultima actualizare: 14 Martie 2020 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.