Vrei să oferi un cadou deosebit unei doamne sau domnișoare speciale din viața ta? În cazul acesta, ar trebui să te informezi foarte bine în legătură cu tipul de cadou pe care îl poți face. Indiferent care este ocazia pentru care îl vei oferi, îți recomandăm să îndrăznești și să alegi un cadou mai puțin întâlnit, dar memorabil. Îți prezentăm în continuare câteva sugestii de cadouri ce vor impresiona pe oricine.

Un parfum celebru

Oferirea parfumului a fost întotdeauna o practică destul de controversată, întrucât poate fi interpretată. Însă, dacă persoana căreia vrei să i-l dăruiești este foarte apropiată de tine, nu vor fi probleme, din contră. Parfumul este acel accesoriu invizibil care nu doar completează personalitatea unei femei, ci și subliniază preferințele acesteia.

Este important să ții cont de preferințele persoanei căreia îi vei dărui parfumul. Poate avea note florale, citrice, de vanilie, condimentate, dulci și așa mai departe. Când dăruiești un parfum, mai ales un parfum J’adore Dior, vei ajuta la crearea unor amintiri de neprețuit. Așa cum probabil știi deja, amintirile olfactive sunt printre cele mai puternice, iar fiecare strop de parfum va evoca timpul de calitate petrecut împreună.

Poți oferi un parfum nou, dar care sigur va fi pe placul persoanei care îl va primi sau un parfum pe care deja îl are și de care știi sigur că se va bucura.

Cadouri relaxante

Trecem de la unul dintre cele mai populare cadouri, parfumul, la cadouri relaxante. Acestea oferă șansa de a petrece momente de vis în diverse contexte. Spre exemplu, poți oferi iubitei sau soției tale o noapte într-un glamping. Ce este acesta? Un cort de lux, glamourous, care îmbină experiența de a sta la cort cu tot ceea ce este nevoie pentru confort. Cu siguranță va fi o experiență memorabilă, romantică și, mai ales, relaxantă.

Rămânem în același registru și îți recomandăm să îi oferi o vacanță sau un city break. Ce poate fi mai frumos decât o vacanță neașteptată într-un loc la care visa de ceva timp? Indiferent dacă alegi o destinație exotică sau o escapadă la munte, o vacanță neașteptată va fi elementul surpriză de care aveai nevoie.

Citeste si:
Suma medie pe care românii o cheltuie anual pe cadouri
Suma medie pe care românii o...

Tot în categoria cadourilor relaxante intră și un voucher pentru SPA. Alege un pachet care să includă toate tratamentele de care este nevoie pentru o relaxare completă.

Cadouri practice

Din categoria cadourilor practice, prima dată menționăm cursurile. Poate fi un curs de fotografie, de dezvoltare pe plan profesional, de design interior, machiaj, coafură, manichiură, poate chiar cursuri de gătit și așa mai departe.

De asemenea, dacă are o pasiune pentru dans, dar nu a apucat să o dezvolte mai bine, poți să îi oferi cadou cursuri de dans private. Mai mult, poți alege chiar cursuri pentru cupluri.

Din categoria cadourilor practice, dar și de suflet, se evidențiază și o ședință foto. Poate fi o doar pentru persoana dragă ție sau o ședință foto împreună. În orice caz, rezultatul va fi unul cu totul spectaculos și cadoul va fi reușit.

Citeste si:
Idei de cadouri pentru femeile care apreciază eleganța și rafinamentul
Idei de cadouri pentru...

Nu în ultimul rând, menționăm și obiectele personalizate. Poți opta pentru un ceas de perete personalizat cu fotografii, bijuterii gravate, un portofel personalizat, o husă de telefon, poate chiar un stilou și așa mai departe. Cadourile personalizate sunt cu totul deosebite și merită toată atenția ta.

Așadar, alegerea unui cadou pentru o doamnă sau domnișoară dragă din viața ta nu trebuie să fie o corvoadă. Gândește-te la pasiunile și dorințele ei, pentru a-i putea oferi un cadou cu adevărat special și neobișnuit. Oferirea cadoului este strâns legată de crearea unor amintiri de neprețuit și de a-i arăta iubirea și recunoștința ta.


Despre autor:


Ultima actualizare: 15 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.