Nunta este acel eveniment care spune o poveste fascinantă și magică pentru miri și invitați. Dacă ai decis că un conac este locul potrivit pentru a face petrecerea, vei avea nevoie de inspirație și de câteva detalii pentru a crea o atmosferă remarcabilă. Iată, mai departe, 5 sfaturi utile pentru a organiza perfect acest moment unic.


  1. Alege o ținută inspirată din natură

Poate te gândești că o astfel de nuntă va avea un stil tradițional, dar o poți organiza așa cum îți dorești. În funcție de preferințele tale, poate să fie elegantă, boemă sau cu accente retro. Important este ca acest lucru să se reflecte și prin ținuta aleasă, așa că integrează într-un mod subtil elementele care definesc conacul. Dacă evenimentul va avea loc în aer liber, o rochie cu detalii în formă de flori sau frunze oferă o notă delicată.

În plus, poartă bijuterii de calitate, cu diamante, așa cum sunt cele de la Teilor, pentru a completa perfect look-ul atemporal. O variantă potrivită sunt cerceii inspirați din natură (cu flori sau frunze) sau cei cu elemente arhitecturale (tip candelabru sau cu aspect geometric). În ceea ce privește verighetele, indiferent că sunt din aur alb, galben sau roz, alege un model care se potrivește cu inelul de logodnă: combină pietrele prețioase cu un design simplu.


  1. Închiriază o maşină de epocă

Un moment inedit al nunții poate fi cel în care îți faci apariția într-o maşină de epocă, perfectă pentru o şedință foto unică. Ai la dispoziție mai multe opțiuni, de la mașinile decapotabile, la cele tip limuzină. Închiriază un model care completează tematica aleasă sau într-o culoare contrastantă. Un vehicul de epocă roşu sau burgundy va atrage toate privirile într-o cromatică bazată pe tonuri neutre. Iar pentru o notă clasică, o maşină neagră este mereu o alegere inspirată. Pentru decor, folosește flori sau o plăcuță cu un mesaj simbolic, iar efectul o să fie unul garantat.


  1. Integrează elementele arhitecturale

Folosește arhitectura conacului pentru a crea momente unice, mai ales dacă ai la dispoziție o grădină sau un spațiu exterior generos. Poți organiza, acolo unde este posibil, cununia civilă sau cea religioasă. În plus, amenajează un spațiu special dedicat invitaților, cum ar fi o cabină foto sau un cocktail bar și o zonă de joacă pentru copii.

Citeste si:
Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, înainte de nuntă! Ce...
Probleme pentru Oana Moșneagu...

Domeniul casei boierești și încăperile sale pot fi valorificate pentru ședințe foto de excepție. Mizează pe detalii care oferă locului energie și prospețime, precum sursele de iluminat (felinare și ghirlande) și elementele naturale (flori și panouri decorative din lemn).


  1. Stabilește un meniu deosebit

Optează pentru un meniu diferit față de cel oferit de un restaurant clasic. Include, de exemplu, un preparat specific zonei sau unul de inspirație boierească, plin de savoare. În funcție de preferințele tale, ia în calcul o combinație între preparatele moderne și cele tradiționale. În ceea ce privește dulciurile, întreabă care sunt opțiunile pentru un candy bar pregătit cu ingrediente locale (cum ar fi miere, gem sau fructe).

Unele conace dispun și de cramă, așa că ia în considerare să-ți surprinzi invitații cu o degustare de vinuri locale, care să completeze perfect meniul tău.

Citeste si:
Cum va arăta nunta Andreei Bălan cu Victor Cornea: Acum aș face...
Cum va arăta nunta Andreei...


  1. Ia în calcul distanța față de oraș

Un alt aspect de care să ții cont este transportul invitaților până la conac, deoarece o locație de acest fel se află, de obicei, în afara orașului. Pune la dispoziția lor un minivan și stabilește intervalul orar în care va circula. Transmite detaliile din timp, pentru a organiza totul cât mai bine.

În plus, discută despre posibilitatea de a închiria câteva camere, pentru o noapte sau două. Acesta lucru este de ajutor pentru a face pregătirile necesare și pentru a te odihni atunci când ai nevoie.

O nuntă organizată la o casă boierească va rămâne în amintirea tuturor drept ceva unic. Cum acest lucru implică ceva timp și efort, schițează un plan care să cuprindă elementele principale. Tu cum îți imaginezi o nuntă la conac?

Citeste si:
Alin Oprea și Medana, primele declarații despre nuntă: „Mă simt un...
Alin Oprea și Medana, primele...

Despre autor:


Ultima actualizare: 28 Februarie 2024 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.