Fiecare croială de fustă pe care noi o regăsim astăzi pe podiumurile de modă şi în stadurile magazinelor de specialitate, a fost cândva simbol al anumitor timpuri, al năzuinţelor unor generaţii, un etalon pentru categoriile sociale. Schimbările prin care a trecut umanitatea, au atras modificări şi la nivelul vestimentaţiei feminine, totul dublat astăzi de o varietate foarte amplă de abordări, tendinţe şi stiluri.

Fusta plisată, între trecut şi prezent

Fusta este prima haină pe care omul a conceput-o pentru a-şi acopri corpul. De la texturi rigide realizate din paie, până la bucăţi de piele şi materiale compuse din fibre confortabile, drumul fustei este lung şi fascinant, ajungând astăzi să fie cea mai apreciată piesă vestimentară feminină. Categoria fuste plisate la modă ne poatră printr-o varietate foarte amplă de texturi, culori şi lungimi, atât de plăcutul model fiind potrivit oricărui context şi oricărui cadru din viaţa noastră de zi cu zi.

De ce să alegi o fustă plisată?

Din colecția de fuste dama - House Brand, modelele plisate se bucură de o atenţie specială din partea doamnelor şi domnişoarelor, datorită caracteristicilor pe care le deţin. Este croiala care se va potrivi oricărei siluete, va cadra cu orice tip de înălţime şi se va integra multor dress-code-uri. Poate fi purtată în combinaţii dintre cele mai variate, pornind de la cămăşile clasice, până la topuri, malete, bluze scurte sau pulovere.

Fusta plisată va permite purtarea oricărui tip de încălţăminte, cadrând foarte bine atât cu o pereche de cizme înalte, cât şi cu o pereche de pantofi eleganţi sau cu atât deconfortabilii sneakers. Este croiala care va permite conceperea oricărui tip de outfit, de la cel elegant, până la cel office, casual sau effortless, unicitatea şi specificul ţinutelor realizându-se prin culoare, lungime şi accesorizare.

Fusta şi farmecul feminin

Fusta nu ar trebui să lipsească din nicio garderobă de damă. House - fuste dama oferă fiecăreia dintre noi posibilitatea de a descoperi croiala, cromatica şi lungimea care i se vor potrivi cel mai bine. Dacă preferăm ţinutele comode şi confortabile, ne vom îndrepta atenţia către fustele midi din blugi sau tricot, iar dacă suntem adeptele stilului elegant, vom alege o fustă midi din stofă. Pentru un look casual vom opta pentru croieli îndrăzneţe, accesorizări surprinzătoare şi culori energice, iar pentru un outfit formal vom alege o fustă midi dreaptă, pe care o vom asorta cu un sacou şi o cămaşă.

Citeste si:
Terapia și Farmec își unesc forțele împotriva pandemiei
P: Terapia și Farmec își...

Ţinutele în care includem fustele, vor fi personalizate prin încălţăminte şi accesorii, astfel că fiecare dintre noi îşi va concepe look-ul care o va reprezenta cel mai bine, în care piesa centrală va fi atât de feminina şi versatila fustă.

Vezi și: Hanorac de damă cu glugă - Blog House


Despre autor:


Ultima actualizare: 16 Februarie 2024 - 01 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.