Atunci când elementele clasice și influențele moderne se întâlnesc în modă, sunt create articole vestimentare atractive, care adaugă versatilitate garderobei tale. În acest sezon rece, vei remarca o revenire a modelelor clasice de geci pentru bărbați, care au cucerit podiumurile de modă ani la rând.

Atunci când elementele clasice și influențele moderne se întâlnesc în modă, sunt create articole vestimentare atractive, care adaugă versatilitate garderobei tale. În acest sezon rece, vei remarca o revenire a modelelor clasice de geci pentru bărbați, care au cucerit podiumurile de modă ani la rând.
Iată care sunt câteva dintre noile tendințe în moda gecilor masculine.

Gecile cu puf

Preferate în fiecare sezon rece, de bărbații care își doresc confort și stil, gecile cu puf au o revenire spectaculoasă, fiind mai călduroase și mai confortabile. Astfel, acestea se remarcă prin materialele inovatoare, ce asigură o izolare termică superioară, dar și printr-o paletă largă de culori și detalii originale.
Ca atare, îți poți completa garderoba cu o geacă bărbați Colin's cu fermoare asimetrice, croieli inedite și imprimeuri unice, pentru un strop de rafinament în zilele reci.

Geci military sau cu elemente vintage

Printre gecile la modă în sezonul rece se află cele cu elemente vintage sau military, care capturează esența masculinității. Alege un model cu epoleți pentru o notă de eleganță, care să întregească un outfit casual chic.

Pentru un plus de funcționalitate, poți opta pentru geci cu buzunare încăpătoare, care sunt practice și estetice, deopotrivă. Culorile și cusăturile de inspirație militară conferă un aer masculin garderobei. Finisajele autentice, cu nasturi metalici, sunt întotdeauna o alegere inspirată.

Gecile supradimensionate

Gecile supradimensionate se numără printre tendințe, oferind posibilitatea adoptării unui look lejer. Acestea sunt perfecte pentru stilul casual sau sporty, astfel încât pot fi combinate cu o pereche de blugi bărbați de calitate și hanorace sau pulovere călduroase, care să îți țină cald în sezonul rece.
Fiind sinonime ale confortului, acestea sunt potrivite pentru zilele reci de iarnă, dar și pentru serile răcoroase de primăvară. Alege un model cu texturi interesante și imprimeuri statement, pentru a-ți exprima personalitatea în cel mai relaxat mod cu putință.

Citeste si:
5 manifestări fizice la bărbați care nu ar trebui trecute cu vederea
5 manifestări fizice la...

Un alt avantaj pe care aceste geci îl conferă este posibilitatea de stratificare, fără să îți compromiți stilul. Poartă un pulover călduros sau o eșarfă statement, dacă vrei să obții un efect stilizat.

Oricare ar fi preferințele tale, geaca perfectă de iarnă trebuie să întrunească două caracteristici de bază, respectiv să fie călduroasă, dar și adaptată la preferințele tale. Din fericire, în gama de geci la modă găsești o varietate de modele, în nuanțe neutre și versatile sau în culori îndrăznețe și cu imprimeuri atractive, potrivite tuturor stilurilor vestimentare.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Ianuarie 2024 - 07 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.