Iarna este o perioadă pe care trebuie să o petrecem alături de cei dragi. Acesta este motivul pentru care noua campanie MODIVO pune un mare accent pe timpul petrecut împreună. Campania de iarnă a MODIVO te inspiră să creezi momente de neuitat cu ținute de neuitat. Decembrie este mai presus de toate o perioadă de împărtășire. Nu doar cu cadouri, ci și cu bunătate și energie pozitivă, care este împărtășită de toată lumea, indiferent de modul în care dorește să petreacă această perioadă care vine. Atunci când ne gândim la cadoul perfect, merită să ținem cont de preferințele individuale ale persoanei căreia îi oferim un cadou sau de valoarea atemporală a darului nostru. Merită să cauți inspirație pe modivo.ro, în special în secțiunea De Crăciun.

Perioada vacanței și a întâlnirilor cu prietenii ocupă, de asemenea, un loc special în campania MODIVO. În acest an, multibrandul se concentrează în primul rând pe stylingul format din articole vestimentare confortabile, conform esteticii: cozy style. Colecțiile din decembrie/ianuarie includ rochii de seară elegante în stilul glitter obsession, pulovere confortabile în nuanțe de crem deschis și o gamă de accesorii la modă pentru a pune în valoare orice ținută și a o completa.

Lista de look-uri must-have pentru cel mai monden sezon al anului include o cămașă Babylon bej elegantă și atemporală cu jabou decorativ, o rochie neagră intensă Max&Co cu o croială neobișnuită și un sacou ecru supradimensionat Elisabetta Franchi cu guler larg, care este una dintre vedetele sezonului.

Bărbații vor aprecia geaca elegantă din țesătură lucioasă de culoare verde sticlă de la Invicta, costumul atemporal și mereu la modă de culoare bleumarin de la BOSS sau cardiganul cu monogramă în carouri în stil britanic de la Tommy Hilfiger.

Selecția de Crăciun și Revelion MODIVO nu a fost lipsită de propuneri pentru copii. Printre acestea se numără mult îndrăgita geacă din puf de la Didriksons, elegantul pulover GUESS cu monograma iconică sau fusta cu carouri scoțiene de la OVS. Aceste alegeri sunt articole vestimentare, care cu siguranță vor rezista mai mult de un sezon.

Pentru sezonul festiv din acest an, MODIVO dorește să co-creeze momente de neuitat, astfel încât moda să devină parte din poveștile speciale ale fiecăruia. Pentru mai multă inspirație, accesează pagina modivo.ro, descarcă aplicația MODIVO și vizitează magazinele fizice.

Citeste si:
În ritm de rock - noua colecție Rage Age pentru toamnă - iarnă...
În ritm de rock - noua...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Decembrie 2023 - 02 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.