Dacă pasiunea pentru astrologie se împletește cu cea pentru jocuri de cazino, atunci cel mai probabil informațiile despre resursele de divertisment de profil potrivite în funcție de zodie reprezintă un subiect de mare interes.

Lumea palpitantă a sloturilor online și a jocurilor de masă de cazino pe internet este în prezent cunoscută de tot mai mulți români care preferă forma virtuală a acestor forme de distracție în timpul liber. În sfera de online casino intră mai nou și alte atracții precum bingo și pariuri virtuale, iar jocurile de poker sunt de asemenea prezente în cazinouri online de top în România.

Pentru că norocul este decisiv în jocurile de cazino, cum se aliniază astrele pentru a aduce norocul mai aproape de tine? Legătura dintre semnul zodiacal și un anumit joc de cazino ar putea fi relevantă. De altfel, din cele mai vechi timpuri, oamenii au căutat toate metodele posibile pentru a influența norocul.

Mai isteț este poate să analizezi caracteristicile personalității tale, în funcție de zodie, urmând să alegi anumite jocuri de cazino care ar putea fi mai potrivite decât altele. Și asta pentru că fiecare zodie are unele trăsături dominante, inclusiv legate de răbdare, atenție, rezistență la risc și capacitate de a realiza strategii ample. Ținând cont de toate acestea, iată câte un joc de cazinou ce poate fi ideal pentru fiecare semn din zodiacul european:

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Persoanele născute în zodia Vărsător au în general o abordare mai puțin convențională în viața de zi cu zi și sunt atrase de farmecul jocurilor elegante de cazino. Partea bună este că în zilele noastre nu mai este neapărat nevoie să mergi într-un cazino terestru pentru a te așeza la o masă cu dealer real. Poți juca blackjack, baccarat sau ruleta pe internet foarte simplu, la majoritatea operatorilor licențiați ONJN.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Visători, dar capabili să își asculte intuiția într-un mod de obicei productiv, cei născuți sub acest semn astral se pot distra foarte bine la jocul de keno, asociat numerelor de loterie. Pe platformele de cazino online există sloturi derivate din acest joc, precum Hot Keno, Superb Keno sau Burning Keno, toate de la producătorul Amusnet Interactive.

Citeste si:
6 jocuri care dezvoltă creativitatea copiilor
6 jocuri care dezvoltă...

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ruleta poate fi mediul perfect pentru divertisment epic în cazul celor născuți în zodia Berbec. Aceștia au tendința de a se plictisi rapid, iar jocul de ruletă este suficient de dinamic pentru a-i ține în acțiune permanentă. Alegerile de pariuri cu mize mari, curajoase, care determină emoții și adrenalină din plin, întregesc acest peisaj.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Jocurile cu zaruri sunt pe placul persoanelor din zodia Taur, iar Craps ar putea fi alegerea cea mai bună. Este un joc care implică norocul, dar în același timp presupune gândire strategică și o analiză atentă a pariurilor. Strategii, intuiție, abilități, analiza jocului - totul la pachet, o provocare demnă pentru un Taur la cazino.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Inteligenți și capabili să se adapteze ușor la orice situație, Gemenii sunt perfect compatibili cu jocul de poker, care necesită o abordare strategică, multă răbdare și analiză atentă a fiecărei situații. În România, jocul de poker este posibil atât online, cât și în turnee spectaculoase organizate ocazional în locații fizice prestigioase de către marile branduri din domeniu.

Citeste si:
Ce superstiții are Simona Halep, înainte de a intra pe teren: „Așa...
Ce superstiții are Simona...

Rac (21 iunie - 22 iulie)

Bingo! Racii adoră acest termen, mai ales atunci când biletul lor este cel câștigător. Experiență relaxantă, cu socializare posibilă, jocul de bingo poate fi experimentat atât offline, cât și în diverse variante pe internet. Un joc clasic, dar adaptat acum, cu elemente moderne, departe de a fi demodat!

Leu (23 iulie - 22 august)

Dornic de experiențe supreme, cu lux și farmec desăvârșit, Leul se poate simți în largul său atunci când se distrează cu un joc precum Baccarat. În lumina reflectoarelor, în centrul atenției, Leul își poate satisface dorința de atenție și de eventuale câștiguri realizate în mare stil.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

La Blackjack, orice jucător trebuie să adopte o strategie de joc, să calculeze șansele și să ia decizii rapide. Personalitatea celor născuți în zodia Fecioarei se potrivește cu acest joc, așadar Blackjack poate fi o variantă foarte bună pentru divertisment grozav. Platformele de cazino online licențiate în România propun chiar blackjack live, cu dealer în timp real, pentru momente ca în cele mai fermecătoare cazinouri terestre de oriunde din lume.

Citeste si:
Vedete despre care habar nu aveai că apar în jocuri video
Vedete despre care habar nu...

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Despre Balanțe, știm că sunt echilibrate și cântăresc foarte bine fiecare decizie. Se pot descurca de minune la poker, unde analizează atent fiecare situație, inclusiv atitudinea adversarilor. Poker online în cele mai bune condiții? Există numeroase platforme unde jocul de poker pe internet este 100% legal și sigur (certificat prin licențierea de către ONJN) - elemente de care orice Balanță evident va ține cont!

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Pasionali și dornici de experiențe intense, Scorpionii vor distracție cu sunete și lumini, entuziasm și adrenalină. Imprevizibile și misterioase, rolele de la aparatele de sloturi se asociază foarte bine cu cerințele celor născuți sub acest semn zodiacal. Momente cu adevărat epice vor fi consemnate în cazinouri luxoase precum cele din Las Vegas, dar și la păcănele online se pot experimenta clipe cu multă distracție.

Citeste si:
Șase beneficii ale jocurilor de construcție
Șase beneficii importante ale...

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Ruleta înseamnă risc și aventură, iar Săgetătorii se simt foarte confortabil cu această formă de divertisment, accesibilă și în mediul online. Există tentația de a paria pe sistem "totul sau nimic", însă jocul responsabil trebuie să fie mereu principiul de bază la orice astfel de incursiune în lumea jocurilor de cazinou.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Cu strategie, disciplină și gândire logică, un Capricorn se poate impune la masa de poker, dacă are și ceva noroc de partea sa. O alegere excelentă poate fi Texas Hold'em, unul dintre cele mai populare tipuri de poker. Texas hold 'em presupune două cărți date fiecărui jucător plus cinci cărți comune, vizibile tuturor.


Despre autor:


Ultima actualizare: 26 Octombrie 2023 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.