Te-ai gândit vreodată să obții un credit fără a depinde de bănci? Creditele nebancare reprezintă o soluție rapidă și flexibilă pentru cei care au nevoie de împrumuturi urgente sau care pur și simplu nu doresc să treacă prin întregul proces birocratic al unei instituții bancare.

Creditele online sunt împrumuturile accesate și gestionate online prin intermediul internetului oferindu-le clienților fonduri rapide, fără a fi nevoie de deplasarea la o instituție fizică pentru procesul de aplicare sau primirea creditului.

Accesarea împrumuturilor online

Pentru a putea obține un împrumut online perfect situației tale este necesar să urmezi pașii generali:

1. Cercetarea. Informează-te cu privire la instituțiile de creditare online care oferă acest tip de servicii utilizând motoarele de căutare sau site-urile web specializate.
2. Alegerea tipului de credit. Gama de creditele IFN este diversificată pentru fiecare instituție în parte, decide ce tip de împrumut ți se potrivește cel mai bine.
3. Aplicarea online. Completează cererea de creditare pe site-ul instituției.
4. Verificarea și aprobarea ofertei. În acest punct sunt evaluate și verificate informațiile transmise urmând să primești un răspuns. În cazul în care ești eligibil vei primi oferta și contractul de creditare.
5. Semnarea contractului. Semnarea online a contractului de credite și a celorlalte documente se face prin introducerea unui cod primit prin SMS.
6. Primirea fondurilor. Banii sunt transferați odată cu semnarea contractului. Dacă alegi să primești banii pe card, la MaiMaiCredit IFN se virează aproape instant după aprobarea creditului. Iar dacă dorești să îi primești în contul bancar, transferul poate dura cca. 1 zi lucrătoare.

MaiMaiCredit oferă clienților două produse care pot fi o soluție salvatoare atunci când MAI ai nevoie de niște bani.

Produsele Mai Mai Credit

1. Creditul Rate Egale – este un împrumut de maxim 10.000 lei care se poate rambursa în maxim 60 de luni. Ratele sunt fixe și egale în fiecare lună, astfel încât să te ajute să îți gestionezi MAI bine creditul.
2. Creditul Pentru Urgențe – este o linie de credit cu sume cuprinse între 200 și 10.000 lei care, odată aprobat, te vei putea folosi de bani oricând, prin trageri și rambursări multiple. Practic, MAI rapid și MAI online.

Cine poate obține un credit online?

Este o întrebare frecventă în rândul celor care doresc să acceseze un împrumut rapid și eficient. În general, instituțiile financiare nebancare sunt mult mai flexibile în ceea ce privește criteriile de eligibilitate. Acest lucru face ca creditele IFN să fie accesibile pentru o gamă largă de persoane.

Citeste si:
Creditul de tip amanet auto - definiție, condiții și avantaje
Creditul de tip amanet auto -...

Pentru a putea obține un credit IFN, trebuie să îndeplinești câteva condiții minime. În primul rând, trebuie să ai vârsta minimă pentru a contracta un împrumut (de regulă 20 ani), dar nu mai mult de 75 de ani. Nu trebuie să demonstrezi că ai venituri, pentru că această verificare se va face automat de către creditor în registrul ANAF. Este important să ai veniturile declarate la ANAF, minim 1000 lei/lună. Vechimea este important doar pentru ultimele 3 luni. Astfel creditorul se asigură că vei putea rambursa suma împrumutată în termenii stabiliți.

Instituțiile financiare nebancare se concentrează mai mult pe capacitatea ta actuală de plată, decât pe istoricul tău de creditare, deci poți aplica și dacă figurezi în Biroul de Credit cu istoric negative.

Citeste si:
Comandă și livrare de flori online: O modalitate ușoară de a...
Comandă și livrare de flori...

În funcție de nevoile tale poți să alegi un credit de nevoi personale doar prin accesarea paginii principale pe site și completarea rapidă a cererii de creditare.

Ce trebuie să faci înainte de a aplica pentru un împrumut?

Asigură-te că poți rambursa creditul primit înainte de a-l solicita, pentru a evita problemele financiare.

Ce poți face cu banii obținuți?

Aceste împrumuturi nu te limitează la modurile în care poți folosi banii, deci îi vei putea consuma fix cum îți dorești, pe lucrurile importante sau urgente din viața ta.
De exemplu, daca ai facturi restante sau o urgență medicală, le poți rezolva foarte rapid cu un Credit Pentru Urgențe. Dacă nu ai deja un astfel de credit aprobat pentru a face o tragere nouă, aplică online și în cel mai scurt timp vei primi răspuns. Rambursare acestui tip de credit este flexibilă și îți permite ca la data scadentă să rambursezi un minim 5% din suma împrumutată + dobânda aferentă perioadei în care ai folosit banii.

Citeste si:
Cumpărături în rate online vs. offline: care este diferența?
Cumpărături în rate online...

Amenajarea locuinței, achiziția de electrocasnice sau investiția în educație ori dezvoltare personală, sunt cheltuili pe care le-ai putea face cu Creditul Rate Egale, pentru că te ajută să gestionezi mai bine situația și poți rambursa banii în maxim 60 de luni (5 ani) iar plata ratelor lunară și are o valoare fixă. Bineînțeles, atunci când niște bani în plus, poți rambursa și o sumă mai mare decât rata lunară.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2023 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.