Brandul se lansează pentru clienții români în această toamnă, odată cu deschiderea primului său magazín de tip flagship în data de 5 octombrie 2023, în centrul comercial Promenada Craiova și totodată, a lansării magazinului online www.lefties.com, oferind astfel românilor posibilitatea de a comanda și online în oricare moment al zilei.

Conceptul “Lefties Digital Store” prezintă cele mai recente tendințe de modă accesibilă pentru întreaga familie, oferind o experiență de shopping care integrează magazinul fizic, cu cel online.

Lefties este una dintre principalele companii de modă la prețuri accesibile, care oferă colecții de articole pentru întreaga familie și pentru toate segmentele de vârstă. Selecția de produse este concepută pentru a răspunde tuturor nevoilor și preferințelor clienților, oferind articole pentru femei, bărbați și copii (inclusiv bebeluși, fete și băieți), precum și propria linie de încălțăminte și accesorii.

Brandul completează întreaga gamă de produse cu cele mai recente colecții pentru casă, sport, lenjerie și produse de frumusețe.

Lefties își pune în valoare colecțiile prin intermediul conceptului de Magazin Digital, care dispune de cea mai recentă tehnologie în domeniul serviciilor oferite clienților, pentru a evita formarea cozilor în magazin și pentru a reduce timpii de așteptare. Incluzând cabine de probă inteligente, cu management automat al accesului și sistemul inovator Easy Pay, complet integrat în operațiunile magazinului, aceste noutăți se îmbină perfect cu serviciile experiențiale, precum serviciul de personalizare a articolelor de îmbrăcăminte.

---------------------------

Cu peste 20 de ani de experiență, Lefties operează o platformă integrată de vânzări la nivel global, fiind prezent în mai multe piețe internaționale. Odată cu deschiderea din 5 octombrie 2023, a primului său magazín de tip flagship în centrul comercial Promenada Craiova, brandul va fi disponibil pentru clienții români în două formate: magazín fizic și online.

Citeste si:
Toamnă: cele mai frumoase tendințe în materie de pantofi 
Toamnă: cele mai frumoase...

Lefties face parte din Grupul Inditex, unul dintre cele mai mari grupuri de retail de modă din lume. Modelul său de afaceri integrează proiectarea, fabricarea, distribuția și vânzarea produselor sale, cu scopul de a răspunde cerințelor exigente ale clienților în ceea ce privește creativitatea, designul și calitatea.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Septembrie 2023 - 04 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.