Rămâi informat și câștigă! Poți primi un voucher de 250 de lei la WatchShop.ro cu un singur click, prin abonarea la 9news.ro și confirmarea adresei de mail. Profită de această ocazie pentru a-ți cumpăra accesoriul dorit! Pe WatchShop.ro vei găsi de la bijuterii la curele, genți, portofele sau ceasuri originale.

Câștigă cu 9news.ro! Concursul a început în data de 10 august 2023 și se va încheia pe 15 decembrie 2023. Pentru a intra în cursă, participanții trebuie să se aboneze la newsletter-ul 9news.ro și să confirme adresa de mail.

Premiile se vor acorda prin tragere la sorți electronică dintre toți participanții care îndeplinesc condițiile de eligibilitate stipulate în regulamentul oficial. Extragerea câștigătorilor va avea loc lunar, la începutul fiecărei luni pentru luna precedentă, în termen de maximum 5 zile lucrătoare.

Extragerea din luna decembrie se va efectua după finalizarea concursului, în termen de maximum 5 zile lucrătoare. Pentru a desemna câștigătorii, organizatorul va folosi platforma de alegere a participanților în mod aleatoriu disponibilă la https://www.tragerilasorti.ro.

Ai AICI regulamentul complet.

Despre WatchShop.ro

WatchShop.ro este cel mai mare magazin online de ceasuri ORIGINALE, care ofera consiliere, livrare rapida. Din 2009, stim totul despre ceasuri si suntem gata sa aflam orice informatie pentru tine Te ghidam ori de câte ori vrei sa-ti alegi un ceas pentru tine, când cauti un ceas pentru un prieten, frate, tata sau când vrei sa faci un cadou pentru o femeie draga din viata ta

Suntem destinatia perfecta pentru doamnele care vor sa se asigure ca gasesc cel mai potrivit ceas pentru ele sau altcineva din viata lor. Vindem ceasuri originale: Suntem autorizati de producatori pentru vânzarea lor, iar tu primesti un certificat de garantie pentru fiecare produs cumparat de la noi.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 August 2023 - 10 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.